|
שיתוף |
מאפיית לחם שחר |
 |
מגוון לחמי בריאות בעבודת יד מסורתית.
ללא חומרים משפרי אפייה, ללא חומרים משמרים וללא תוספת סוכר |
שיפון דני, 100% שיפון ,מאפשר לסוכרתיים לאכול אותו ללא חשש. חיי המדף של השיפון הדני הם ארוכים - כשבוע. השיפון הדני מומלץ ביותר לארוחות קלילות או חלביות. |
 |
השיפון אגוזים, מיוצר אצלנו ב-70% שיפון, השאר הוא מחמצת שאור. נאפה בחום גבוה עד לקבלת חריכה אשר מוציאה ומבליטה את טעמו הטבעי המעושן של השיפון. השיפון אגוזים מתאים לגבינות, ארוחות קלילות וממרחים מתוקים. |
 |
השיפון הצרפתי המסורתי מיוצר אצלנו ב-50% שיפון. הוא האוורירי מלחמי השיפון. טעמו החמצמץ מעודן והוא רב תכליתי בשימושו. מומלץ למרקים, דגים, בשר, גבינות, ממרחים מתוקים וארוחות קלילות. |
 |
כוסמין, הידוע בכינויו "אם החיטה", הינו דגן בעל תכונות וערכים תזונתיים הדומים לדגן השיפון. טעמו המיוחד מתאפיין בעוקצנות המקנה ללחם טעם מעושן. אצלנו, בלחם שחר, הכוסמין עשוי מ-100% כוסמין הטחון עם הנבט ומחמצת כוסמין ארומתית. לחם הכוסמין בריא לעיכול וטוב לסוכרתיים. אורך חיי מדף הינו 3 עד 4 ימים. |
 |
להזמנות צור קשר עכשיו!
09-8983511 |
|
|
|
|
|
|