שיתוף  
מאפיית לחם שחר
מגוון לחמי בריאות בעבודת יד מסורתית.
ללא חומרים משפרי אפייה, ללא חומרים משמרים וללא תוספת סוכר
שיפון דני, 100% שיפון ,מאפשר לסוכרתיים לאכול אותו ללא חשש. חיי המדף של השיפון הדני הם ארוכים - כשבוע. השיפון הדני מומלץ ביותר לארוחות קלילות או חלביות.  
השיפון אגוזים, מיוצר אצלנו ב-70% שיפון, השאר הוא מחמצת שאור. נאפה בחום גבוה עד לקבלת חריכה אשר מוציאה ומבליטה את טעמו הטבעי המעושן של השיפון. השיפון אגוזים מתאים לגבינות, ארוחות קלילות וממרחים מתוקים.
השיפון הצרפתי המסורתי מיוצר אצלנו ב-50% שיפון. הוא האוורירי מלחמי השיפון. טעמו החמצמץ מעודן והוא רב תכליתי בשימושו. מומלץ למרקים, דגים, בשר, גבינות, ממרחים מתוקים וארוחות קלילות.
כוסמין, הידוע בכינויו "אם החיטה", הינו דגן בעל תכונות וערכים תזונתיים הדומים לדגן השיפון.  טעמו המיוחד מתאפיין בעוקצנות המקנה ללחם טעם מעושן. אצלנו, בלחם שחר, הכוסמין עשוי מ-100% כוסמין הטחון עם הנבט ומחמצת כוסמין ארומתית. לחם הכוסמין בריא לעיכול וטוב לסוכרתיים. אורך חיי מדף הינו 3 עד 4 ימים.
להזמנות צור קשר עכשיו!
09-8983511