​​סדנאות שונות ומגוונות בגינת אוכל משק​ הלברכט.


​​​אנחנו מזמינים אתכם להתרשם ממבחר הסדנאות השונות והמגוונות.

​חוויה יוצאת דופן.

​הסדנאות שלנו מלוות בפוקאצ'ות חמות מהטאבון,
​ויין תוצרת מקומית.

סדנאות בישול ואפיה

סדנת בישול ​​ים-תיכונית עם המתמחה בדגים עם שף איל לביא


השף איל לביא ילמד על רזי המטבח הים-תיכוני אצלינו בלב הגינה. בסדרה של סדנאות, המתמקדות בדגים ופירות ים, נלמד את סודות הטעמים של ארצות הים התיכון ואת הקשר האדוק בין המטבח שלהן לים.

​ 

סדנת בישול איטלקי קלאסי עם מסימיליאנו, זוכה

                        מאסטר שף


אנחנו כבר למדנו איטלקית ממנו, צפינו וניסינו לחקות את הידיים הזריזות שלו, הכנו איתו פטוצ’יני, ספגטי ורביולי מקמח דורום וקינחנו בפנקוטה מדהימה עם גנאש שוקולד לסיום. מסימיליאנו ייקח אתכם למסע במטבח האיטלקי הקלאסי דרך הגינה שלנו והשימוש בחומרי הגלם הטריים הזמינים בה.




סדנת פטיפורים עם תמי הלברכט-חסון, קונדיטורית


הקונדיטורית תמי הלברכט תלמד אותנו מגוון קינוחים קטנים וקלים להכנה. נלמד את הטכניקות להכנת פחזניות במילוי קרם פטיסייר וניל וציפוי שוקולד,  נלמד לעבוד עם תבניות סיליקון להכנת ממתק שכבות שוקולד אניס, נלמד את טכניקת העבודה עם קדאיף ונכין קעריות קדאיף במילוי קרם וניל ותות טרי ועוד המון קינוחים קטנים, כגון: מיני סברינה במילוי קרם מסקרפונה בניחוח הל ותותים, אצבעות שוקולד על קראנץ’ נוגט ופנקוטה וניל על טוויל שקדים.


ב​וקר רגוע עם ענבר אלכסנדרין, שפית לבשול בריא ותזונה טבעית

בוקר חוויתי רגוע וכייפי שבמהלכו נתרגל שיעור יוגה, נטעם שייקים מזינים בטעמים שונים עם פירות ומזונות-על ונשמע הרצאה מרתקת על חשיבותה של פעילות ניקוי הרעלים. הבוקר יתחיל בשעה 8 בתרגול יוגה על מזרנים ברחבת הדשא בגינה שלנו, לאחר מכן כל משתתף יכין שייק בריא ויקבל ארוחת בוקר קלה וטעימה ובשעה 10 תחל הרצאת מבוא לניקוי רעלים.


​בישול אסייתי טבעוני עם שפית אביטל סבג
בסדנה נלמד כיצד לבשל בקלות אוכל טעים, בריא ומזין עם החומרים נכונים. נתרכז בחילופי העונות וההתחדשות של הטבע ונשוחח על השפעתם על מנגנוני הרגש שלנו. נלמד כיצד מזון יכול לנחם ולשמח אותנו וכיצד להתכונן כהלכה לימי החורף שבפתח.
בין היתר נכין: מרק מיסו קוראני מזין, סלט נבטי חמנייה ואצות היזקי, צ’אפה צ’אפה – אטריות כוסמת עם תרד חלוט ושומשום, משולשי טופו במטבל קרם קוקוס וצ’ילי וגלידת פיסטוק ושוקולד.


​נוף עתמנה איסמעיל, שפית וזוכת “מאסטר שף”
 סדנאות שונות של בישול ערבי גלילי מתקיימות אצלנו בגינה עם ד”ר נוף עתמנה איסמעיל. נוף היא שפית ובשלנית מנוסה לבישול ים תיכוני ובישול ערבי.  ב-2014 זכתה ד”ר נוף בתוכנית הבישול “מאסטר-שף”.
בסדנה נלמד לבשל ולאפות מאכלים מיוחדים מהמטבח הסורי והלבנוני. מתכונים שכל אחד יוכל להכין במטבח הביתי תוך שימוש בחומרי גלם זמינים ומקומיים. 


​סדנת בישול בריא טבעוני ללא גלוטן עם ליבי גרינברג, נטורופתית ויועצת לתזונה בריאה

סדנת בישול מרעננת ומפתיעה שתגלה לכם את נפלאות הפירות והירקות: ממרחים עשירים בחלבון מהצומח, סלטים ברטבים נפלאים ושייקים מחזקים. זריקת מרץ אדירה של כלורופיל, ויטמינים, מינרלים שיעזרו לכם לשמור על גזרה ואורך חיים נכון ובריא. הכל על טהרת המטבח הבריא ללא סוכר, ללא מוצרים מן החי וללא חיטה. בואו לגלות עולם שלם של מטעמים מירקות ופירות.


​סדנת בישול איטלקי עם רומי נדלר, שפית ובלוגרית (רומינה אה לה קוצ’ינה)

המטבח האיטלקי האמיתי מתבסס על ירקות עונתיים טריים, הגדלים באזור המקומי. בסדנה נלקט מגוון ירקות טריים מהגינה במשק, נכין ונטעם מגוון מנות האופייניות למחוזות שונים ברחבי ארץ המגף ונסיים בארוחה חגיגית בליווי יין טוב.