סדנה אסיאתית 

טבעונית


19:00-22:00
הבנים 1 בית דגן
עלות: 280 ש"ח ליחיד 

המטבח האסייאתי הוא אחד המטבחים האהובים עלינו, מעצם היותו שופע באוצרות בריאותיים מלאי חיים וצבעים, 
ממש לונה פארק של טעמים.

 מה בסדנה:
✭ נלמד על העקרונות הבסיסיים של כל אחד מהמטבחים, כולל טכניקות וצורות הגשה.
✭ נחשף למגוון רחב של תבלינים אקזוטיים, נכיר את סגולותיהם הבריאותיים ונלמד לשלב אותם
במתכונים טעימים במיוחד.
✭ נכיר חומרי גלם חדשים ומרגשים בעלי ערך תזונתי עצום לבריאות. 

נכין מגוון מנות טבעוניות טעימות תוך שמירה על ערכם התזונתי של חומרי הגלם:
* מרק מיסו וירקות טריים עם כדורי טופו מפתיעים
* סלט אטריות זכוכית, סהרוני מלפפון, פפאיה ונתחי חלבון סויה
* תבשיל טופו, חציל וקשיו על מצע אורז פרא
* ספרינג רול ממולאים בסלט: מונבטים, כרוב סגול, גזר ואצות וואקמה לצד רוטב מתקתק
* קינוח: מעדן טפיוקה בחלב קוקוס, וניל ומייפל בליווי פירות יער

✭ התנסות ובישול מעשי עם דגש על קלילות ופשטות ואכילת המנות שנכין במהלך הערב.
✭ חוברת מתכונים מלאה של הסדנה כדי שתיישמו בבית.

   למי מתאימה הסדנה:

לכל מי שרוצה לקבל השראה ולגוון את המטבח עם אוכל אסייאתי אותנטי, בשילוב תזונה מזינה ובריאה.
 
לטבעוניים, צמחוניים, אוכלי כל או לכל מי שמתעניין באורח חיים בריא ורוצה לבשל את מיטב המנות
 של המטבח האסייאתי, אך עדיין  לשמור על קלילות ופשטות המתכונים.

למי שרוצה לחוות קולינריה טבעונית במיטבה: בטעמים, בריחות, בצבעים, באירוח ובאווירה הכוללת.

הצטרפו אלינו לסדנה צבעונית במיוחד
עשירה בטעמים ומלאת הפתעות...

לימור בן יאיר  - יועצת לבריאות טבעית (מזה 15 שנים), מטפלת גוף-נפש ומנחה קולינרית לסדנאות בישול בריא.
במהלך השנים הבנתי כי "האוכל עושה את האדם" אינו קלישאה, אלא אמת עמוקה.
יוצרת מתכונים, מומחית לתזונה טבעונית בריאה ומרצה בכל נושא המקדם אורח חיים בריא.
לי MORE - מציעה סדנאות בישול בריא, אירועים מגוונים וקייטרינג.
בעלת המותג Green&Fresh - הדרך שלנו לארגון בריא - המציע שינוי אורח חיים והטמעת תזונה נכונה בארגונים.
משלבת בין שתי אהבות גדולות - תשוקה למטבח הבריא וטיפול באנשים ע"י הגברת המודעות להתנהלות בריאה יותר בכל הרבדים.
הניצוץ שמנחה אותי הוא: לדעת לגעת בחיים... ולקבל מהחיים נגיעה בחזרה... כי החיים נועדו לחגוג אותם כל יום מחדש.