400

קורס בישול בריא (כשר) on-line

המחיר חוזר בעוד...

לאור המצב המיוחד

אנו מציעים את הקורס

ב % 50 הנחה ו 100% אחריות 

במקום 2,790 ש"ח תשלמו רק 1,395 ש"ח

ועכשיו 20% הנחה נוספים לתקופת שיגעון הסגר 

רק 1,116 ש"ח ( לזמן מוגבל )

ובנוסף אפשרות ל 3 חודשים רק ב 690 ש"ח

שם*
טלפון*
Phone
050-8386757

שעורי בישול ואפיה שילמדו אתכם איך לבשל בריא,
מזין ונכון - דרך המחשב, הסלולר וכל מכשיר חכם.

 מה לומדים?
✓ לבשל בצורה מזינה ונכונה לגוף שלכם, עם רכיבים טריים וטעימים, בקלות!                   
✓ כלים לעבודה עם חומרי גלם שונים, עקרונות פשוטים לבישול ומגוון מתכוני בסיס הכוללים מרקים, ירקות, פסטה טרייה, בשר ודגים, תוספות למנה עיקרית, מאפים, שמרים, מתוקים, רטבים, תבשילים ועוד
✓  לאמץ שגרת חיים בריאה יותר שתתאים במיוחד עבורכם.
למה לומדים?
✓ הקורס הזה יאפשר לכם לשנות אורח חיים, לרכוש הרגלים בריאים, 
  לבשל אוכל טוב יותר עבורכם ועבור המשפחה שלכם ולחיות בצורה בריאה.
✓ שינוי באורח החיים מגיע מבפנים, ואנו נלווה אתכם לאורך כל התהליך, 
ונסייע לכם לעשות שינוי אמיתי, לשלוט בתזונה שלכם ולעמוד ביעדים שהצבתם לעצמכם, גם אם אין לכם רקע בבישול כלל.
✓ הקורס הוא אונליין, עם המחשב הביתי שלכם, בכל שעה ויום שנוח לכם, בצפייה ללא הגבלה ובנוסף קיימת אפשרות למפגשים אצלכם במטבח!

נושאי הקורס

1. מבוא
בנושא זה נעבור על יסודות הבישול ונלמד מהיסוד כיצד הופכים חומרי גלם למנה טעימה ומזינה. להשתמש חכם ונכון בכלי מטבח שעומדים לרשותנו לטובת הכנת אוכל טעים, בריא ומזין יותר.
2. ירקות
קשה לדמיין מנה בריאה ומזינה ללא ירקות. ירקות הם האחראים הישירים לטעם, צבע ואופי המנה. בקורס נלמד כיצד שוטפים, חותכים, מחממים, מקפיצים, מבשלים ומגישים את הירקות בצורה נכונה ומקצועית.
3. מרקים
מרק מושלם מתחיל ב”ציר” משובח. בשיעור זה נחשוף יחד את מרכיביו של “ציר” משובח ונלמד כיצד מכינים אותו עבור שלוש קבוצות. מרקים: מרק בצל, מרק עדשים על בסיס של ירקות שורש ומרק מיניסטרונה.
4. פסטה טרייה ורטבים
נלמד כיצד מכינים פסטה ביתית טרייה, מזינה וטעימה. נלמד כיצד מוסיפים טעם ייחודי לפסטה באמצעות ארבעה סוגי רטבים וכן נלמד להכין ניוקי טעים ובריא. לא תפסיקו ללקק את האצבעות!
5. שמרים
איך מכינים לחם בבית ולמה הלחם הביתי שתכינו יהיה הטוב והטעים ביותר? מה הופך בצק שמרים לעוגת שמרים עשירה ונימוחה? מהו סוד הפיצה המנצחת? כל התשובות כאן.
6. מתוקים
על היות הטעם המתוק מפנק קשה להתווכח, אך תמיד עם הטעם מגיעה גם הדילמה כמה מזיקים ומשמינים המתוקים שאנו מכינים ומגישים. נלמד איך מכינים בקלות ובעונג קינוחים מרשימים בדגש על שימוש בחומרי גלם טבעיים והגשה בריאה. והמתוקים…יחטפו מהשולחן במהירות בזק בהבטחה.
7. פשטידות
 נלמד את העקרונות להכנה של אין סוף פשטידות, קישים ופאי תפוחים שהופך לטארט תפוחים.
8. בשר
 נלמד איך קונים, ומרככים חלקי בשר שונים, משרים, שיפודים, נתחים שלמים, הכנת סטייק ועוד…
9. דגים
נלמד כיצד מכינים ומטפלים בדג, חומר גלם עדין הדורש טיפול קפדני וליווי נכון של ירקות, אשר יהפכו אותו לארוחה טעימה במיוחד ובלתי נשכחת.
10. ממולאים
 נלמד מגוון סגנונות להכנת ממולאים אפויים ומבושלים וכן סוגי ממולאים מיוחדים, בריאים וטעימים.
11. קציצות
 נלמד להכין את כל סוגי הקציצות שאתם כה אוהבים: המבורגר, קבב, קציצות מטוגנות, קציצות מבושלות, קציצות אפויות ועוד. בתיאבון!
12. תוספות
בנושא זה מרוכזות כל התוספות הנלמדות בקורס החל מתבשילי אורז, ירקות, תפוחי אדמה ועוד…

המלצות
אסף
פשוט שלמות!
היה כל כך כיף וטעים, אתה מלמד בצורה כל כך נעימה וברורה. מתנת יום ההולדת הכי טובה שהייתה לי. ניצן ודנה
ממש ממש נהנינו, היה מאד מקצועי, מעניין, מלמד וכמובן טעים מאד, מומלץ ביותר.
איזה כיף ללמוד דברים חדשים מאנשים כמו אסף שמעוררים השראה, נעימים ומאד מקצועיים, תודה.
שיר וניר
לאסף המקסים
היה לנו כיף, מהנה ועושה הרבה חשק להמשיך לאפות. יצירתיות, חכמה מלווים את תהליך הבישול והאפייה שלך.
נשמח להיפגש שוב ולהמשיך....
גדי שובעמי ואורן מורדוך
אסף היקר
רואים שאתה אוהב את מה שאתה עושה ומעביר את ה"סודות" ביסודות ובהרבה אהבה, הנתינה היא חלק ממך, יישר כח.
כוכי סיטבון
לאסף
תודה רבה על שיעור מדהים. ניחן כי אתה אוהב את מה שאתה עושה ועושה זאת באהבה גדולה. כמות הידע שקיבלנו היא עצומה.  הסבלנות שלך ותשומת הלב לפרטים הקטנים עושים את ההבדל, תודה רבה.
מרגלית ובני טל
לאסף
היה שיעור ממש מעניין ועבורי גם חשוב, בעיקר הנושאים שקשורים לשיפור אכילה בריאה ומודעות למרכיבים שאנו צורכים. 
בהחלט נסכת בי רצון לאכול יותר בריא ולהשקיע בבישול בבית, המון תודה.
מיכל קורמן
אסף!
פשוט אין דברים כאלו, חווית אפייה כייפית וטעימה, הכל היה מובן פשוט וקל.
מירי ואלדד
לאספי
היה לנו כיף מאד, מעניין ואתה מלמד מכל הלב, זה אומר שאתה מסביר לעומק עם שילוב של טכניקות שמקצרות תהליכים וזה ההבדל.
מסיגל וניר
לאסף המדהים
היה שיעור מעולה, למדנו המון, צחקנו אכלנו, התנסנו...   העקרונות שלמדנו היו חשובים לא פחות מהעשייה עצמה.
היה טעים מאד!!!,   הפיצה עם הרוטב הכי טעים שטעמנו אי פעם. תודה
איריס מודן, נטלי אפק, מורן פוסק

“ אסף לשר המדהים מלמד בצורה פשוטה ופרקטית ולא אגזים ואציין שהלימוד בקורס שינה את חיי המשפחה שלי, ממש נקודת מפנה כשם שאחרי החתונה והלידה הכל השתנה לי. והכי חשוב שאני אוהבת לבשל! כל כך כיף לבשל וכולם נהנים לאכול שלא לדבר על כך שאוכל טעים מלכד ומחבר יותר מבחינתי. ולכולם ממליצה מהלב, מהנשמה לעשות את הקורס ולהצליח לבשל אוכל מזין וטעים בבית.”
מירב
“אסף היקר, תודה רבה על קורס טעים ומהנה מאין כמוהו! למדתי לבשל ולעשות את זה בכייף גדול ובקלילות אדירה. למדתי שלא צריך הרבה כדי לבשל טעים…אין לי ספק שעקרונות הבישול והמתכונים שקיבלתי ילוו אותי ואת משפחתי בהמשך הדרך…תודה על מי שאתה ועל הדרך הנעימה בה העברת לנו את התכנים…תודה”
דורית אדמסקי