רואו פוד וסופרפוד


19:00-22:00
הבנים 1 בית דגן
עלות: 300 ש"ח ליחיד 

תזונת הרואו היא העשירה והבריאה ביותר בתחום התזונה. היא טבעונית לחלוטין ואינה מכילה מוצרי חלב, קמח,
ביצים, סוכר תעשייתי... אלא, מורכבת רק מחומרי גלם טבעיים ובריאים. מטבח זה מאופיין בשפע טעמים חיים, צבעים, יופי ויצירתיות.
העיקרון הבסיסי של תזונת הרואו הוא שלא מבשלים או מחממים את האוכל מעל 42 מעלות, מה שמשאיר אותו חי, מלא אנרגיה, עם כל הערכים התזונתיים הטבעיים שלו. עבורי, מטבח הרואופוד והסופרפוד הוא לונה פארק קולינארי בכל קנה מידה! המתכונים שנילמד בסדנה קלים, מהירים להכנה ומתאימים לאורח החיים המודרני שלנו.
תתכוננו להרבה טעמים חדשים ומרגשים שלא הכרתם....

 בסדנה צבעונית ועשירה בטעמים: 
✭ נלמד על חומרי גלם שונים מעולם הרואופוד, נכין מגוון מתכונים פשוטים וטעימים ועל הדרך תקבלו שלל טיפים
    מרעננים שיסייעו לכם וליקירכם ליהנות מתזונה טעימה, בעלת כוחות ריפוי עוצמתיים.
נכין מגוון מנות טעימות: 
* שייק סופרפוד אנרגטי במיוחד
* קרם קישואים, מרווה וגרידת לימון בליווי קרקרים רואו (הכנה ביתית)
* פסטה רצועות זוקיני ברוטב פסטו עשיר עם שרי, קלמטה וגרעיני דלעת מוקרם בפרמזן טבעוני
* ספרינג רול צבעוניים מלאים בכל טוב לצד קרם קשיו לוהט
* קרפצ'יו סלק במילוי גבינה טבעונית סגלגלה
* סלט עונתי מרענן ועשיר בתוספת נבטוטי עדשים ומאש
* קינוח: עוגת גבינה מקשיו וסירופ פירות יער

✭ התנסות ובישול מעשי עם דגש על קלילות ופשטות ואכילת המנות שנכין במהלך הערב.
✭ מוסיקה, יין במהלך הערב, שולחן ערוך ועוד...
✭ חוברת מתכונים מלאה של הסדנה כדי שתיישמו בבית.
סדנה מעוררת חושים, מרחיבת אופקים, מלאה בתוכן וטיפים מרעננים לקידום הבריאות.

   למי מתאימה הסדנה:

לכל מי שרוצה לעשות היכרות עם המטבח הבריא, לקבל השראה למתכונים קלים, מלאי חיים ועוצמה.

לטבעוניים, צמחוניים, אוכלי כל או לכל מי שמתעניין באורח חיים בריא ורוצה לקחת את המטבח שלו
      "צעד אחד קדימה".

למי שרוצה לחוות קולינריה טבעונית במיטבה ולהכיר טעמים חדשים ומרגשים.

הזדמנות נפלאה להיפתח לעולם שלם של חומרי גלם בריאים
ולקחת את המטבח הפרטי שלכם "צעד אחד קדימה"...

לימור בן יאיר  - יועצת לבריאות טבעית מזה 15 שנים, מטפלת גוף נפש (בעלת קליניקה בבית דגן) ומנחה קולינרית לסדנאות בישול בריא.
יוצרת מתכונים, מומחית לתזונה טבעונית בריאה ומרצה בכל נושא המקדם אורח חיים בריא.
במהלך השנים הבנתי כי "האוכל עושה את האדם" אינו קלישאה, אלא אמת עמוקה.
לי MORE- מציעה סדנאות בישול בריא, אירועים מגוונים וקייטרינג.
בעלת המותג "Green&Fresh - הדרך שלנו לארגון בריא" - המציע שינוי אורח חיים והטמעת תזונה נכונה בחברות וארגונים.
משלבת בין שתי אהבות גדולות - תשוקה למטבח הבריא וטיפול באנשים ע"י הגברת המודעות להתנהלות בריאה יותר בכל הרבדים.
הניצוץ שמנחה אותי הוא: לדעת לגעת בחיים... ולקבל מהחיים נגיעה בחזרה... כי החיים נועדו לחגוג אותם כל יום מחדש.