מי הזיז את הגבינה שלי 


19:00-22:00
יום רביעי 3/10
הבנים 1 בית דגן
עלות: 300 ש"ח ליחיד 


כל מי שעובר לטבעונות תוהה איך יראו חייו ללא גבינות מן החי. 
אז שלא תטעו... גבינות זה מצרך נחשק בעולם הטבעוני לא פחות מהעולם הקרניבורי.
הטעמים, המרקמים ומגוון הגבינות שנלמד להכין בסדנה, יסירו מליבכם כל ספק. 
סדנה לבנה - לא לטבעונים בלבד!

חומרי גלם איכותיים וטריים הם חלק עיקרי וחשוב בסוד הקסם והטעם של הגבינות והמוצרים הטבעוניים שלנו
הגבינות הטבעוניות שלנו במגוון רחב של טעמים ללא חומרים משמרים, ללא תוספים- רק רכיבים טבעיים 🍃 אזהרה: זה ממכר!
תמיד אמרתי שכדי לבשל בריא, אין צורך במומחיות מיוחדת ולא חייבים לבלות שעות במטבח.

שם המשחק: פשטות ופרקטיות! הרעיון הוא לשמור על אופים, טעמם וערכם התזונתי של חומרי הגלם.
 בסדנה צבעונית ועשירה בטעמים: 
✭ נלמד מהבסיס על דגנים מלאים, קטניות והנבטה, מהיכן לוקחים חלבון מהצומח, באילו קמחים ושמנים כדי להשתמש, תחליפים לביצים/חלב/סוכר, מזונות על ותרומתם האדירה לבריאות, טכניקות בישול ועוד שלל טיפים מרעננים שיסייעו לכך שהמטבח הפרטי שלכם יקבל תפנית, כך שתוכלו לנהל אורח חיים בריא יותר לכם וליקירכם, 
עם דגש על פשטות והתנהלות קלילה במטבח להשגת חיים מלאי עצמה.
נכין מגוון מנות משולבות עם גבינות טבעוניות: 
* קקאו שוט מחלב שקדים (נלמד להכין חלב בעצמנו)
* סלט קייל, סלק, נבטוטים וחמוציות עם שבלולי גבינה אפויים
* קרפצ'יו סלק במילוי גבינה סגולה
* לאבנה, שמן זית וזעתר לצד נאן על מחבת
* גבינת סויה בסיסית בתוספת אורגנו טרי
* עוגת גבינה על בסיס בצק פריך בזיגוג סירופ פירות יער

✭ התנסות ובישול מעשי ב"עולם הגבינות" מן הצומח עם דגש על קלילות ופשטות
    ואכילת המנות שנכין במהלך הערב.
✭ מוסיקה, יין במהלך הערב, שולחן ערוך ועוד...
✭ חוברת מתכונים מלאה של הסדנה כדי שתיישמו בבית.
סדנה מעוררת חושים, מרחיבת אופקים, מלאה בתוכן וטיפים מרעננים לקידום הבריאות.

   למי מתאימה הסדנה:


לכל מי שרוצה לעשות היכרות עם המטבח הבריא, לקבל השראה למתכונים קלים להכנה ולהכניס עניין למטבח הפרטי שלו בשילוב תזונה מזינה ובריאה.

לטבעוניים, צמחוניים, אוכלי כל או לכל מי שמתעניין באורח חיים בריא ורוצה להכיר מקרוב את עולם מגוון
      ל"תחליפי הגבינות".

למי שרוצה לחוות קולינריה טבעונית במיטבה: בטעמים, בריחות, באירוח ובאווירה הכוללת.

הזדמנות נפלאה להיפתח לעולם שלם של חומרי גלם בריאים
ולקחת את המטבח הפרטי שלכם "צעד אחד קדימה"...

לימור בן יאיר  - יועצת לבריאות טבעית מזה 15 שנים, מטפלת גוף נפש (בעלת קליניקה בבית דגן) ומנחה קולינרית לסדנאות בישול בריא.
יוצרת מתכונים, מומחית לתזונה טבעונית בריאה ומרצה בכל נושא המקדם אורח חיים בריא.
במהלך השנים הבנתי כי "האוכל עושה את האדם" אינו קלישאה, אלא אמת עמוקה.
לי MORE- מציעה סדנאות בישול בריא, אירועים מגוונים וקייטרינג.
בעלת המותג "Green&Fresh - הדרך שלנו לארגון בריא" - המציע שינוי אורח חיים והטמעת תזונה נכונה בחברות וארגונים.
משלבת בין שתי אהבות גדולות - תשוקה למטבח הבריא וטיפול באנשים ע"י הגברת המודעות להתנהלות בריאה יותר בכל הרבדים.
הניצוץ שמנחה אותי הוא: לדעת לגעת בחיים... ולקבל מהחיים נגיעה בחזרה... כי החיים נועדו לחגוג אותם כל יום מחדש.