אנו שמחים להזמין אותך להשתתף בסדנה מקצועית בנושא הערכה קלינית!
בסדנה תקבל הדרכה וליווי אישי בהכנת דוח הערכה קלינית, ותקבל הזדמנות לעבוד ישירות על תיק המוצר שלך עם מדריכי הסדנה.
✓
נסקור מהי הערכה קלינית ומה המידע שנדרש לאסוף ולהציג במסגרתה.
✓
נלמד כיצד לתעד הערכות קליניות לפי דרישות ה- MEDDEV וה- MDR (הרגולציה החדשה לציוד רפואי באירופה).
✓
נקדיש זמן עבודה במהלך הסדנה שבו נעבוד על תיק המוצר שלך, בהדרכה אישית (פרטית, אחד על אחד) עם המרצה.
לפי חוק הגנה על בריאות הציבור (מזון), התשע"ו ,2015 - החל ממרץ 2020, יצרני בשר ובתי קירור לאחסון בשר בטמפ' מבוקרת ידרשו להחזיק באישור ייצור נאות או לכל
הפחות תכנית בטיחות מזון (HACCP) בהתאם לאישור מיוחד של מנהל שירות המזון הארצי.
בלוג זה יוכל לסייע לך להבין כיצד תוכל לקבל אישור אמ"ר ליבוא ושיווק ציוד רפואי בזמן קצר וביעילות. תהליך רישום אמ"ר במשרד הבריאות אמור להימשך ארבעה עד שישה חודשים, אך די בטופס חסר או פרטים שאינם מלאים כדי לעכב את
התהליך לפרק זמן ממושך.