שתף    שלח לחבר  
    

 
המכתב כתוב בלשון נקבה, אך פונה לכל המגדרים.
שלום יקירתי,

שמי שושי שטיינוביץ.  אני שמחה שהגעת לכאן,
כי בדקות הקרובות אני רוצה להראות לך כיצד
תשני את חייך, תרדי במשקל ותשמרי על הישגייך.

ייתכן שאת מזהה את שמי.  הנחיתי את התוכנית:
"מטבח בריא עם שושי שטיינוביץ" ששודרה חודשים
ארוכים בערוץ האוכל וערוץ 10. 

מזה כ-10 שנים, אני מפתחת את שיטת בישול גורמה לייט,
מנחה סדנאות בישול בריא, תוכניות טלוויזיה ומרצה בקרב חברות וארגונים על בישול גורמה לייט ואיך ניתן לחיות חיים טעימים וטובים ועדיין לרדת במשקל ולשמור עליו לאורך זמן, בלי ויתורים כואבים.
Shoshi2

אם את כאן, יש להניח שאת רוצה לרזות או לשמור על משקל ועל תזונה בריאה לך ולמשפחתך.  ואני מניחה שמאסת באוכל נטול טעם וגיוון, ומאסת בתחושה שאת מחמיצה את אחת ההנאות הגדולות בחיים.  אוכל.

במשך שנים הייתי או "רזה ורעבה" או עם עודף משקל והרבה רגשות אשם.  האשמתי את עצמי שאני מתפתה בקלות למאכלים המתוקים, המטוגנים והמלוחים והייתי בטוחה שאין לי מספיק כוח רצון.  לא הבנתי מדוע מישהי מוצלחת כמוני, עם הישגים לא מבוטלים בתחומים שונים, לא יכולה לעמוד בפני אוכל וכוח הרצון שלי מתבטל כלא היה.

כלל לא הבנתי, שכוח הרצון שלי הוא שחקן שולי בסיפור הזה.  מאז שגיליתי זאת,  אין יותר מאבקים ביני לבין כוח הרצון שלי.  נהיינו חברים!!

אבל  אני אוהבת לאכול טוב.  אני באה מבית טריפולטאי בו האוכל היה מרכז החיים.  היה לי ברור שבכדי שהתוכנית שלי תצליח, אני צריכה לדאוג שיהיה לי אוכל טעים, משביע ומהנה.  אחרת, גם אם אצליח לעמוד בתוכנית לזמן מה, אשבר ואחזור למאכלים שעושים לי כל כך לא טוב.

וזו הסיבה שפיתחתי את שיטת בישול גורמה לייט.  


אני רוצה להראות לך איך את יכולה להשתמש בגורמה לייט כדי להעשיר את חייך באוכל בריא, טעים ומזין לך ומשפחתך.
את השיטה פיתחתי בשנים האחרונות והיא השיטה היחידה שמאפשרת ירידה במשקל ביחד עם הנאה מאוכל טעים, בריא ומשביע.

בבישול בשיטת גורמה לייט אנחנו משלבים ערכים של תזונה בריאה ומוקפדת קלוריות, תוך שמירה על איזון תזונתי.  אנחנו משתמשים רק בחומרים טריים וטבעיים, לא משתמש בכימיקלים, אבקות או  חומרים משמרים, לא משתמשים בחומרים מעובדים, נמנעים מה"לבן" (קמח לבן, אורז לבן, סוכר לבן). למעשה אנו משתמשים רק בדגנים מלאים ובכפית אחת של שמן לכל ארוחה

והכי חשוב האוכל מבושל ביצירתיות והנאה. את לא תאמיני כמה זה קל לבשל אוכל "מזיל ריר" אך מוקפד קלוריות במהירות, לך ולמשפחתך.

וכדי להראות לך את השיטה אני שמחה להזמין אותך ללמוד ממני באופן אישי בסדנה מיוחדת שנערכת בקרוב מאוד.

בסדנה תגלי:
  • כיצד לבשל ולטגן כל מאכל (עד 6 מנות) בכפית שמן אחת.
  • את הסוד לבישול נכון ששומר על הערכים התזונתיים של האוכל.
  • את הסוד לתכנון תזונה נבונה, ומאוזנת, המביאה שקט למערכת שלך.
  • כיצד לבנות לך "טיימר פנימי", שיאותת לך מתי הגיע הזמן לאכול, את האוכל הנכון והטעים שתכיני. 
  • כיצד תוכלי סוף סוף לעשות סדר בתזונה שלך, מה וכמה לאכול לשובע את האוכל הטעים שתלמדי להכין לך ולמשפחתך.
  • מהו התחליף הטבעי והבריא לאבקות מרק וחומרים מעובדים?
  • איך מארגנים מטבח בריא ואיך מארגנים את ההתנהלות היומיומית?
  • תקבלי את המתכונים שנכין בסדנה כך שתוכלי גם להכין אותם בבית.
  • בסוף הסדנה תוכלי להנות מהאוכל שאבשל ולראות כמה הוא טעים.
  • ועוד המון טיפים ומתכונים מנצחים בשיטת גורמה לייט.
  • נציג בפנייך את הדרך הקלה והמהנה להכין לך ולמשפחתך ארוחות בריאות טעימות ומשביעות.

 

הנה כל הפרטים על המפגשים השבועיים:

הסדנה מתקיימת כל חמישי
בבית אשכול פיס, רח' רוקח 118, רמת גן
מהשעה 18:00-19:30
חניה בחינם ובשפע

 
  • ממשיכים  במבצע המדהים
  •  
  • רק 420 ₪ ל- 4 מפגשים במקום 750 ₪ = חסכון של 330 ₪!!



    ולנרשמים ל-3 חודשים מראש, המחיר הוא רק 390 ₪ לחודש (פחות מ-100 ₪ למפגש)
     


להרשמה ותשלום

down
 

או בטלפון אלי אישית
054-8342474


 
אשמח לעזור לך באופן אישי לשנות את הגישה שלך לאוכל,
לנתק בין אוכל טוב לרגשי אשמה ובין דיאטה לעונש.

מצפה לפגוש אותך


מה אומרים עלינו?

 
 
 
‏‎Tzahi Drori‎‏
שנה טובה וחג שמח לשושי ולכל החברים בסדנה, לאלו שמכירים אותי וגם לאלו שלא...
שושי,אני ממשיכה לבשל את תבשילייך, ומברכת אותך בכל פעם.
גם כשאני מבשלת משהו חדש, אני חושבת מה שושי הייתה עושה...איך היא הייתה משדרגת את המתכון לבריא יותר וקלורי פחות...
שוב תודה ושנה טובה,
אטי דרורי

לשושי היקרה 
תודה על כל הסדנאות הנפלאות
תודה על ההנחיה המקצועית והיצירתית
שנה טובה ומאושרת לך ולתמר
באהבה רבה
חיה

היי שושי,
מה שלומך?
לא הספקתי לדבר איתך.דחיתי קורס שהתנגש בסדנה שלך ומתחילה אותו מחר.
נהנתי מאוד מההנחיה שלך, הטיפים, הנתינה , החבר'ה וכמובן מהאוכל הטעים.
למדתי רבות. הדבר המרכזי שלקחתי זה את "כפית השמן". אדיר ולא מפחית מהטעם.

תודה רבה על שאפשרת ללמוד ולהנות.
מניחה שנשתמע בהמשך ונשיקות,
דבי


את השיתוף הזה מצאתי על ציר הזמן שלי. מיטל המקסימה כתבה אותו על הקיר שלי:
אני מצטטת: "הי לכולם
אני רוצה להמליץ בחום רב על הסדנה של שושי, חיפשתי וניסיתי רבות, ופשוט מצאתי את הסדנה הנכונה..
לומדים כאן כל כך הרבה: גם הקפדה על תזונה בריאה, מלאה, תוך הקפדה על משקל, וכל זה תוך שפשוט לומדים לבשל אוכל גורמה. 
יחס אישי עזרה ליווי ותמיכה בכל התהליך בכל צורך בו אתם נתקלים, בסבלנות ויכולות הוראה ברורות ושיטתיות שמפילות אסימונים. 
אם משהו חשוב לכם וצריך את המקום הנכון, ממליצה להפנות אותו לכאן, לי זה מאוד עוזר. יש כאן את כל התנאים לעשות את המאמץ החשוב הזה בדרך הטובה ביותר- לימוד ברוגע ובמקצועיות רבה. ככל שזה תלוי בשושי שמנחה , ניתנים לנו כל הכלים להצליח, כל היתר כבר תלוי בנו.. 
שיהיה בהצלחה לכולם"

שושי תברכי על הסלט סלק וכרוב שלימדת אותנו השבוע, הוסיף לי לשבת טעם צבע עניין ויופי..אין כמוך. מיטל

מה נשתנה בסדר הזה מכו-ה-ל השנים?!
שבכל השנים היינו קמים מאו-או-או-ד כבדים
הסדר הזה, הסדר הזה, כולו גורמה לייט....
השנה ככבה שושי בסדר שלנו.
אני הכנתי את כל הארוחה ל 30 איש בערך:
בתור החרוסת ככבו הכדורים המתוקים לטו בשבט
מרק כתום חופשי מדאגה (כולם אצלנו שמחו שאין קניידלך)
צלי בקר ביין (יאאמי...)
חזה עוף ממולא מנגולד ברוטב יין (עסיסי ודליקטס...)
עוף ואורז בקדרה ירוקה
קציצות בשר ברוטב סלסה אדומה
אורז לבן - לכל הרוטבים
סלט כרוב עם לימון וחומץ (טעים ומרענן גם בלי השמן)
סלט ירוק עם תפוז ותלתלי גזר
מעדן תפוחים מתוק מדבש לקינוח.
ובעוגות לפסח עשיתי מה שתמיד שושי ממליצה- להפחית מכמויות הקמח והשומן במתכון ולהשתמש תמיד בשמן לא בחמאה!!
לא ביד חזקה ולא בזרוע נטויה ולא באותות ומופתים אלא שושי, עם לב,ראש, ויצירתיות הוציאו אותנו מעבדות הקלוריות לחירות והקלילות הפסח הזה.
כולם לא האמינו כשסיפרתי להם את הערך הקלורי של הארוחה, והפעם כולם קמו מהארוחה שבעים אך גם קלילים....
ושוב ושוב ושוב, 
תודה, וחג שמח, שושי