לחם טעים ללא קמח, פחמימות או סוכר

ShopCart1 חומרים:
כוס טחינה גולמית מלאה (מומלץ "אחווה" יש בה 4 גרם פחיממה ל-100 גרם)
2 ביצים
1 גביע לבן או שמנת חמוצה
כף שמן זית
כפית סודה לשתיה
אפשרויות גיוון: טימין/ אורגנו/ שום/ מלח גס/ פלפל
notes הכנה:
מחממים תנור ל-180 מעלות צלזיוס.
מערבבים בקערה טחינה, ביצים, לבן, שמן זית וסודה לשתיה.
יוצקים את התערובת לתבנית שקעים, או תבנית אינגליש קייק, אפשר לשים מעל חלק מהגיוונים לפי הטעם, ומכניסים לתנור ל-25 דקות.
(את הלחם שבתמונה עשיתי בעזרת אופה לחם)
אפשר לשמור במקרר או במקפיא.

אם מורחים על הלחם המיוחד הזה שכבת דבש, או ממרח שקדים או חרובים, הוא יכול להוות תחליף נהדר לעוגה. מי שרוצה להתעלות על עצמו יכול להוסיף בתוך הבלילה גם אגוזים, צימוקים, זרעים ולקבל לחם בריאות אמיתי.

 
ניתן להכין מהבלילה גם מקלות בייגל עבות שאותם יש לאפות על נייר אפיה. 
הן תחליף נהדר למקלות גריסיני או בייגלה.
 
בתיאבון!!! StarFull
 
Love  הדיאטה של אואנה  Love 

 5-10 ק"ג תוך חודש וחצי.
 ערכת הרזיה מלאה הכוללת 
    תמיכה לאורך כל התהליך.
 ויטמינים ומינרלים לחיזוק 
    ובריאות הגוף.
 תה ירוק מיוחד לניקוי רעלים
    
מהגוף מ-ת-נ-ה!!!