מתכון דיאטטי:

פשטידת ברוקולי וכרובית

(באדיבות אודליה אביטן) 
מתאים גם למי שבשלב השמירה בדיאטה של אואנה 

רציתי לתת לכם מתכון מדהים ודיאטטי לפשטידת ברוקולי וכרובית שהמצאתי לחג השבועות מכיוון שהיו לי המון גבינות של הדיאטה ויצא טעים ולא נשאר פירור....

לקחתי 4 ביצים, קופסת גבינה 1/2%, קופסת קוטג 1%, יוגורט 0%  - אומנם טיגנתי בצל וכרישה אבל ניתן לאדות אותם כדי שזה יתאים לשלב הירידה במשקל.

2 כפות קמח מלא, שקית אפיה אחת, מלח ופלפל גרוס.

את הברוקולי והכרובית בישלתי לפני זה בצורת אידוי ואז סידרתי בתבנית.

את הבלילה שפכתי על הירקות. 20-30 דקות אפיה בחום 150 מעלות.
 
הפשטידה מתאימה יותר לשלב השמירה לכל החיים אבל יצא טעים ודיאטטי מאוד.
אם מוותרים על הקמח ועל אבקת האפיה, הפשטידה יכולה להתאים גם לשלב הירידה במשקל או לשלוש השבועות הראשונים של השמירה שאסור בהם קמח.

בתיאבון face23

אודליה אביטן
 










  הדיאטה של אואנה   
5-10 ק"ג תוך חודש וחצי

ערכת הרזיה מלאה
+ תמיכה לאורך כל התהליך

+ ויטמינים ומינרלים
+ תמצית תה ירוק מיוחד
לניקוי רעלים מהגוף
מ-ת-נ-ה!!!


 לקבלת פרטים נוספים יש ללחוץ כאן go forward


 לקבלת פרטים נוספים יש ללחוץ כאן